Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.


Lisdy’s Meubelen B.V. besteedt veel zorg aan het onderhoud van deze website. De gegevens die via de website worden verstrekt, zijn in principe afkomstig van betrouwbare bronnen.

Toch kan Lisdy’s Meubelen B.V. noch de juistheid, noch de volledigheid, of de geschiktheid van gegevens voor welk gebruik dan ook garanderen. Gegevens worden zonder welke garantie dan ook verschaft. Aan de inhoud van de site kunnen tegenover Lisdy’s Meubelen B.V. dan ook geen rechten worden ontleend.

De gebruiker wordt ervoor gewaarschuwd dat de verstrekte gegevens periodiek, zonder aankondiging, kunnen worden gewijzigd.

Lisdy’s Meubelen B.V. sluit elke aansprakelijkheid uit voor eventuele directe, indirecte, incidentele schade of om het even welke andere schade die het gevolg zou zijn van, zou voortvloeien uit, of verband zou houden met het gebruik van de website van Lisdy’s Meubelen B.V. of met de onmogelijkheid deze te gebruiken.

Lisdy’s Meubelen B.V. is niet verantwoordelijk voor om het even welk initiatief dat de gebruiker op basis van de verstrekte gegevens neemt

Als de klant tot aankoop is overgegaan en dit schriftelijk op per mail bevestigd wordt , wordt bij annulering van de bestelling 20% van het aankoopbedrag in rekening gebracht.

Lisdy’s Meubelen B.V. is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Lisdy’s Meubelen B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicatie van de website en verwante gegevensdiensten.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Indien u denkt dat gegevens op deze internetsite onjuist zijn, dan verzoeken wij u dit te melden bij de Webmaster.

Lisdy's meubelen is niet meer CBW erkend.

Snel meubelen zoeken
Waarom Lisdys.nl
  • 100% laagste prijsgarantie
  • Gratis levering in NL en BE
  • 36 maanden CBW garantie
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Showroom in Goedereede
  • Bereikbaar via 0187-499218
  • Bezorgen en afhalen
Meest verkochte meubelen
Winkelwagentjearrow
0 artikelen
Delen met vrienden op:

Lisdy's Meubels B.V. - Landelijke Meubels

Provincialeweg 12 - 3252 LR Goedereede
Tel. 0187-499218 - Fax. 0187-499219 - Email: info@lisdys.nl