Bedrijfslogo op de muur van je nieuwe kantoor?

Bedrijfslogo op de muur van je nieuwe kantoor?

Ga je binnenkort een nieuw kantoor betrekken? Hoe gaaf is dan het om je bedrijfslogo op de muur aan te brengen? Een bedrijfslogo is belangrijker dan je denkt, het is namelijk de eerste indruk die klanten krijgen van je onderneming. Door slim na te denken over je bedrijfslogo, kun je hier zakelijk heel veel profijt van hebben. Een logo kan zorgen voor herkenbaarheid, versterking van je bedrijfsdoelen en je kunt er direct je doelgroep mee aanspreken. Jouw bedrijfslogo op de muur, zorgt gegarandeerd voor meer omzet. Kies jij ook voor je bedrijfslogo op de muur van je nieuwe kantoor?

Bedrijfslogo is herkenning

Voor je klanten moet je bedrijfslogo herkenbaar zijn. Het is daarom belangrijk dat je bedrijfslogo niet te ingewikkeld is; gebruik niet teveel woorden, tekens of verschillende kleuren. Denk ook goed na over wat je wilt communiceren met je bedrijfslogo, bijvoorbeeld of je de naam van je bedrijf erin wilt verwerken. Ook als het gaat om kleurgebruik is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Zo staat blauw voor betrouwbaar en stabiel en oranje is juist weer de kleur van creativiteit. De kleur rood wekt juist weer eetlust op; ideaal als je een foodbedrijf hebt, krijgen je klanten meteen trek als je ze je logo zien!

Tijdloos en breed inzetbaar

Een goed bedrijfslogo moet tijdloos zijn, dus kies nooit voor iets ‘leuks’ wat nu actueel is. Bovendien moet je bedrijfslogo breed inzetbaar zijn, dus ook gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld bedrijfskleding of bedrijfsbusjes. Ook op memoblokjes en pennen moet je jouw bedrijfslogo kunnen aanbrengen, het logo moet dus compact en eenvoudig zijn om het overal voor te kunnen gebruiken.

Nieuw kantoor met bedrijfslogo op de muur

Een nieuw kantoor, betekent een frisse uitstraling. Als je jouw klanten uitnodigt in je nieuwe kantoor, wil je natuurlijk wel laten zien waar je voor staat. Jouw bedrijfslogo op de muur, zegt natuurlijk alles. Met dit logo laat je zien wat klanten van je mogen verwachten. Als klanten jouw logo later ook weer terugzien op bijvoorbeeld je bedrijfskleding en merchandising, heeft dit een versterkende werking. Een professioneel logo is een hele slimme investering, waar je geen spijt van zult krijgen. Nieuw logo laten maken? Een verstandige keuze, hiermee weet je zeker dat je het meteen goed aanpakt. Kies jij ook voor een professioneel bedrijfslogo?