De mogelijkheden van een slimme deurbel

De mogelijkheden van een slimme deurbel

Je ziet ze steeds meer; slimme deurbellen! Steeds meer mensen kiezen voor deze deurbel, maar waarom eigenlijk? Wij hebben de mogelijkheden van de slimme deurbel voor je op een rijtje gezet!

Veiligheid

Een slimme deurbel zorgt voor een stukje extra veiligheid. Je hoeft met een slimme deurbel namelijk nooit meer de deur open te doen, om erachter te komen wie er voor je deur staat en wat deze persoon van plan is. Ben je vaak ’s avonds alleen thuis? Zijn je kinderen soms even alleen thuis? Vind jij het ook zo vervelend als er na negen uur ’s avonds nog wordt aangebeld? Met een slimme deurbel kun je op je telefoon zien, wie er voor de deur staat. Je kunt middels een app, een beeldverbinding maken met degene die voor de deur staat en vragen wat hij/zij komt doen. Vertrouw je het niet? Vraag deze persoon gewoon om weg te gaan, op deze manier neem je nooit overbodige risico’s. En als deze persoon weigert om weg te gaan, kun je altijd de politie nog bellen, zonder dat je oog in oog komt te staan met deze persoon. Ideaal toch?

Handig als je slecht ter been bent

Ben je slecht ter been? Dan is het best een gedoe om iedere keer de deur open te doen. Met een slimme deurbel hoef je niet meer iedere keer naar de deur toe te gaan. Ideaal als je bijvoorbeeld regelmatig pakjesbezorgers aan de deur krijgt. Vraag iedere bezorger om het pakje voor de deur neer te zetten, hierdoor hoef je aan het einde van de dag maar één keer naar de deur te gaan. Dit scheelt veel tijd en energie en voor de bezorgers maakt het toch niet uit. Heerlijk toch?

Weet wat er gebeurt als je er niet bent

Vind je het een fijne gedachte dat als je er niet bent, je toch weet wat er thuis gebeurt? Soms controleren dieven ‘even’ of je thuis bent door op de bel te drukken. Als ze merken dat je een slimme deurbel hebt en je ook nog eens camerabeelden maakt, zullen ze jouw huis wel overslaan. Ook ideaal als bijvoorbeeld je kinderen alleen thuis zijn en je wilt weten wie er dan allemaal aan de deur komen. Bijkomend voordeel van een slimme deurbel, is dat deze heel gemakkelijk te installeren is. De Eufy video deurbel is een voorbeeld van een slimme deurbel, waar je echt heel weinig werk aan hebt om deze aan te sluiten. Je kunt deze slimme deurbel gratis gebruiken, je hoeft er geen abonnement voor af te sluiten. Kies jij ook voor de voordelen van een slimme deurbel?