Fleur je huis op met nieuwe jaloezieën

Fleur je huis op met nieuwe jaloezieën

Met jaloezieën geef je jouw inrichting meteen een boost. Ze zijn een toegevoegde waarde voor je woning, omdat ze er mooi uit zien, maar ook omdat ze nog veel meer voordelen bieden. Zo houden ze de ruimte koel waar je ze ophangt, maar bovendien kun je gelijktijdig daglicht binnen laten. Ben je een lichte slaper? Hang ze dan in je slaapkamer op, het levert je gegarandeerd een prima nachtrust op! Kies jij ook voor de voordelen van jaloezieën?

Kies jaloezieën die passen bij jouw stijl

Hou je van trendy en modern? Of juist van klassiek? Liefhebber van landelijk? Er valt veel te kiezen op het gebied van jaloezieën. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Pvc jaloezie. Ideaal als je houdt van een fraaie uitstraling, in combinatie met weinig onderhoud. Pvc vergt namelijk vrijwel geen onderhoud, het schoonhouden is bijvoorbeeld zo gedaan. Ideaal om ze op te hangen in de keuken of bijvoorbeeld in een hobbyruimte waar veel wordt gezaagd of geboord. Wil je jouw jaloezieën op maat laten maken? Dat is mogelijk! Met op maat gemaakt jaloezieën, weet je zeker dat je precies datgene krijgt, wat voldoet aan jouw specifieke wensen. Ideaal als je afwijkende afmetingen hebt, omdat je bijvoorbeeld een oude woning hebt. Hier horen uiteraard wel fraaie jaloezieën bij, die precies passen. Laat het op maat maken en je kiest voor zekerheid.

Jaloezieën in verschillende kleuren

Heb je een woonstijl waar de kleur zwart goed in uit komt? Zwart staat voor kracht en waardigheid. Maar ook voor elegantie en stijl. Kies je voor de kleur zwart, dan zal jouw inrichting hier nog meer uitstraling van krijgen. Naast zwarte jaloezieën, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de kleur wit of grijs. Ideaal, als je van eenheid houdt in je interieur. Kiezen voor een kleur die past bij deze eenheid, is dan ideaal. Hou je van een koel huis, maar wil je toch voldoende licht binnen laten komen? Met jaloezieën is dit allemaal mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om ’s morgens in de zomer wat meer licht binnen te laten, om juist ’s middags het licht buiten te houden. Hiermee hou je altijd je huis koel en geniet je toch van het daglicht. Dat wordt straks puur genieten van jouw nieuwe jaloezieën!