Goede beveiliging zonder maandelijkse kosten?

Goede beveiliging zonder maandelijkse kosten?

Dat is mogelijk! Als je kiest voor een alarmsysteem, hoeft het niet automatisch zo te zijn dat je maandelijks kosten in rekening gebracht krijgt. Het is ook mogelijk om eenmalig de installatiekosten te betalen, waarbij je evengoed kunt beschikken over prima beveiliging. Dat geeft straks een heerlijk veilig en comfortabel gevoel; je huis of bedrijfspand is beveiligd, zonder dat je hier maandelijks een rekening voor krijgt. Ideaal toch?

Veilig gevoel

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat je een veilig gevoel hebt als je ’s nachts ligt te slapen of juist niet thuis bent. Woon je afgelegen in de polder? Dan is het wel zo’n fijn idee dat er een alarm afgaat als er inbrekers proberen binnen te komen. Ben je iemand die alleenstaand is en soms nog weleens wakker ligt van vreemde geluiden? Gun jezelf een goede nachtrust en schaf een alarmsysteem aan!

Afschrikeffect

Inbrekers houden niet van knipperende, rode lampjes. Ook stickers op het hek vooraan de weg, zorgen vaak al voor een afschrikeffect. Vaak doen inbrekers vooraf een verkenningsronde, om te kijken waar ze het gemakkelijkste in kunnen breken. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar de beveiliging die mensen hebben aangebracht aan hun woning. Huizen die niet beveiligd zijn, hebben uiteraard de voorkeur bij de inbrekers om een poging te gaan wagen. Mochten inbrekers het toch willen proberen en het alarm gaat af, dan zullen ze natuurlijk ook meteen vertrekken. Inbrekers zitten namelijk niet te wachten op politie, of een boze huiseigenaar. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn, dan is er altijd nog de buurman die in kan grijpen, als hij het alarm af hoort gaan.

Geen vaste kosten

Veel aanbieders van alarmsystemen rekenen een maandelijks tarief voor hun diensten. Hierbij is het dus niet zo dat je na het installeren van het systeem, je van de kosten af bent. Gelukkig zijn er ook aanbieders die geen maandelijkse kosten in rekening brengen. Hierbij betaal je eenmaal de installatiekosten en blijft het daar dan bij. Ideaal, als je niet vast wilt zitten aan doorlopende kosten. Hiermee kun je op een comfortabele manier genieten van je veiligheid. Wist je trouwens dat als je een alarmsysteem hebt, je bij veel verzekeraars, een lagere premie hoeft te betalen? Hiermee betaalt een alarmsysteem zichzelf eigenlijk ook nog eens terug. De perfecte investering dus!