Waarom kiezen voor een bamboe kussen?

Waarom kiezen voor een bamboe kussen?

Last van slaapproblemen? Ben jij iemand die snurkt? Of heb je het altijd heet als je in bed hebt, waardoor je veel transpireert? In al deze gevallen doe je er goed aan om te kiezen voor een bamboe kussen. Bamboe kussens zorgen er namelijk voor dat je lekker slaapt, minder snurkt en dit kussen zorgt ook nog eens voor verkoeling. Kies jij ook voor de voordelen van een bamboe kussen?

Bamboe kussen, wat is dat precies?

Bij een X bamboe kussen kun je rekenen op een kussenhoes dat gemaakt is van bamboevezels. Het kussen zelf is gevuld met traag schuim, dit betekent dus dat je de bamboe zelf, alleen terugvindt in de hoes van het kussen. Het kussen biedt een uitstekende ondersteuning van je hoofd tijdens het slapen. Vooral je nek en schouders hebben veel baat bij deze ondersteuning, waardoor je ’s ochtends zonder klachten wakker wordt. Als je nu vaak last hebt van slapeloosheid kan dit serieuze klachten opleveren zoals een slecht humeur of minder goed presteren op je werk. Voorkom dit en kies voor een bamboe kussen die je gegarandeerd goed laat slapen. Ideaal toch?

Verkoelende werking van bamboe kussen

Transpireer jij veel ’s nachts? Kun je ’s zomers altijd slecht in slaap komen omdat je hoofd maar niet af kan koelen? Een bamboe kussen heeft als voordeel dat het een verkoelende werking heeft. Ideaal als je altijd maar je kussen aan het draaien bent, op zoek naar een koel stukje. Ook heeft dit kussen een anti-transpirerende werking, waardoor je dus ’s nachts veel minder vocht verliest. Het is ook handig om dit kussen mee te nemen op vakantie. Zeker als je naar warmere oorden gaat in de zomer, kan dit kussen ’s nachts voor veel verkoeling zorgen. Je wordt fris en actief wakker, waar je de hele dag profijt van zult hebben!

Minder last van klachten

Last van slapeloosheid? Gewrichtsproblemen? Snurken? Je zult een stuk minder last hebben van deze klachten, als je kiest voor een bamboe kussen. Overigens wordt snurken vaak veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding, dit kussen zorgt juist voor een goede slaaphouding, waarmee dit probleem opgelost kan worden. Kies jij ook voor een betere nachtrust met een bamboe kussen?