Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een type vloer die geheel of gedeeltelijk uit één stuk bestaat. Gietvloeren zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor ze perfect aan kunnen sluiten bij je persoonlijke wensen en smaak. In dit artikel vertellen we je meer over gietvloeren!

Wat kost een gietvloer?

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en de complexiteit van de vloer. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende soorten gietvloeren, waardoor de prijs per vierkante meter kan variëren. Een gietvloer is over het algemeen wat duurder dan een gewone vloer, maar je hebt wel een unieke vloer die lang meegaat!

Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

Gietvloeren zijn sterk, duurzaam en onderhoudsarm. Daarnaast zijn gietvloeren makkelijk te reinigen en hebben ze een aantal andere voordelen:

- Een gietvloer is sterk en duurzaam

- Een gietvloer is onderhoudsarm

- Een gietvloer is makkelijk te reinigen

- Een gietvloer is hygiënisch

- Een gietvloer geeft je huis een luxe uitstraling

Gietvloer badkamer

Natuurlijk kun je kiezen voor een gietvloer in je woonkamer of schuur. Maar ook op andere plekken in je huis, staat een gietvloer prachtig. Bijvoorbeeld een gietvloer in de badkamer geeft je huis een hele luxe uitstraling. Bovendien is een gietvloer sterk, duurzaam en onderhoudsarm, waardoor het perfect is voor een ruimte zoals de badkamer. Ook is een gietvloer makkelijk te reinigen en hygiënisch, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schimmels of bacteriën. Je kunt ook kiezen voor een gietvloer in de keuken of in de entree, dit laatste, geeft je huis bij binnenkomst meteen een luxe uitstraling.

Gietvloer kleuren en afwerking

Gietvloeren zijn er in allerlei kleuren, waardoor ze perfect aan kunnen sluiten bij je persoonlijke wensen en smaak. Heb je een landelijke woonstijl? Of juist modern en strak? Hou je van romantisch? Gegarandeerd dat jouw ideale kleur gietvloer te krijgen is. Ook voor huizen met een industrieel karakter, is een gietvloer absoluut een aanrader. Als je hier mooie accessoires aan toevoegt zoals bijpassende lampen en meubels, maak je er een prachtig geheel van. Je kunt er ook kiezen voor een gietvloer in combinatie met houten lambrisering. Een prachtige combinatie, die je huis meteen een extra luxe tintje geeft. Ideaal toch?