Drie redenen om naar Home Island te gaan

Drie redenen om naar Home Island te gaan

Wie houdt van interieur en shoppen, doet er goed aan eens een bezoek te brengen aan Home Island. Met drie unieke winkels biedt Home Island feitelijk drie verschillende concepten aan waarbinnen je zeker zult slagen. Ben je op zoek naar woondecoratie, maar het liefste wel origineel en betaalbaar? Wil je jezelf ontzorgen en de gehele inrichting overlaten aan een specialist? Op zoek naar een inrichting voor weinig geld, maar wel met een goede prijs/kwaliteitverhouding? Home Island biedt het allemaal.

Drie formules bij Home Island

Bij Home Island kun je in de winkel in Bussum terecht voor als je compleet ontzorgd wilt worden. Heb je een idee wat je ongeveer wilt? Geef het aan bij de verkopers en zij gaan ermee aan de slag. Vanaf het samen uitzoeken van de meubels en de accessoires tot aan met het inrichten zelf op locatie, alles zal voor je worden gedaan. In Huizen vind je een prachtig, snel wisselend aanbod van meubels en accessoires. Het verrassende aan deze winkel is dat alles per woonstijl is ingericht. Je kunt er dus snel en voordelig slagen, binnen jouw gewenste woonstijl. In Muiden vind je de outletstore van Home Island. Ideaal als je op zoek bent naar meubels voor een lage prijs, maar wel met kwaliteit en uitstraling.

Home Island is scherp geprijsd

Als je in één van de winkels van Home Island binnenloopt, zul je opkijken van de lage prijzen. Zeker als je het in verhouding ziet tot wat er wordt aangeboden. De prijs/kwaliteit verhouding is in alle drie de winkels uitstekend te noemen. Er wordt groot ingekocht, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden. Door de hoge omloopsnelheid in de winkels van Home Island, zul je ook zien dat de collecties snel wisselen. Dat is ook een voordeel bij Home Island, iedere keer word je weer opnieuw verrast door het aanbod.

Topmerken bij Home Island

Naast de verschillende woonstijlen die Home Island aanbiedt, bieden zij ook topmerken aan. Bijvoorbeeld het merk Cobra Art, die geweldige kunst aanbiedt voor scherpe prijzen. Metersgrote kunstwerken die een sieraad kunnen zijn in je woning. Maar ook prachtige sierkussens van Claudi, mooie salontafels van Duran en prachtige eetkamerstoelen van Eleonora. Je vindt hier nog veel meer merken terug zoals Mattz en Nixdesign, maar ook Het Anker en Be-Uniq. Bij Home-Island ga jij vinden wat je zoekt.