Tips om nog meer te genieten van je bad

Tips om nog meer te genieten van je bad

Na een dag hard werken is het fijn om in bad te gaan. Binnen een paar minuten ben je alle stress weer vergeten en is het puur genieten geblazen. Een lekker bad zorgt voor pure ontspanning en je krijgt er weer nieuwe energie van. Wij hebben een aantal tips voor je, waardoor jij nog meer kunt genieten van je bad. Lees je mee?

Breng sfeer in de badkamer

Door de sfeer te verhogen in de badkamer, maak je het nog fijner in bad. Draai bijvoorbeeld je favoriete muziek als je in bad ligt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor relaxte, klassieke muziek. Misschien vind je het wel fijn om met rockmuziek op in bad te gaan, het gaat er uiteindelijk om dat jij jezelf er prettig bij voelt. Meer sfeer kun je ook creëren door bijvoorbeeld geurkaarsen aan te steken. Door te kiezen voor bijvoorbeeld de geuren lavendel of eucalyptus, tover je jouw badkamer om in een wellness paradijs! Heerlijk toch?

Hang je badjas klaar

Een badjas is ideaal, als jij dat heerlijke behaaglijke gevoel na een bad wilt behouden. Een badjas neemt vocht op, is heerlijk warm en zit fantastisch. Als je na een paar uurtjes in bad, ’s avonds nergens meer heen hoeft, is het ook heerlijk om gewoon je badjas lekker aan te houden. Je kruipt op de bank, lekker wijntje erbij en genieten maar. Met een badjas hou je dat heerlijke gevoel de hele avond nog vast. Een badjas biedt overigens nog veel meer voordelen. Bijvoorbeeld als je ziek bent, is het fijn om in een badjas te kunnen lopen. Ook als de bel gaat en je ligt nog in bed, is het handig om even snel in een badjas te kunnen schieten. Heb jij al een badjas?

Nooit meer koude voeten met badmat

Als je uit bad stapt, is er niets ergers dan koude voeten. Je stapt uit dat heerlijke warme bad en een paar seconden later staan je warme voeten op een koude, stenen badkamervloer. Je kunt dit voorkomen door te kiezen voor een badmat. Hiermee blijven je voeten lekker warm, bovendien is het ook nog eens een hele veilige keuze. Je kunt namelijk lelijk uitglijden als je uit bad stapt. Je benen zitten vol druppels water, vaak nog vermengd met badschuim. Als dit water met badschuim onder je voeten terecht komt, kan dit leiden tot levensgevaarlijke situaties. Kies voor warme voeten en veiligheid, kies voor een badmat!