Waarom zijn vakantiehuizen met laadpaal zo populair?

Waarom zijn vakantiehuizen met laadpaal zo populair?

Geniet jij ook zo van een fijn huis? En ben je ook dol op elektrisch rijden? Dan is een vakantiehuis met laadpaal natuurlijk de ideale combinatie! Niet zo verwonderlijk dat vakantiehuizen met laadpaal in populariteit erg sterk toenemen, want wat is er nu fijner dan een laadpaal bij je vakantiehuis? ’s Morgens kun je altijd rekenen op een volle accu, ideaal als je een dagtocht in de regio wil maken, maar ook wel zo handig op de dag dat je weer naar huis gaat. Naar huis rijden met een volle accu, geeft wel zo’n fijn gevoel. Het aanbod van vakantiehuizen met oplaadpunt neemt op dit moment snel toe, voor welke bestemming kies jij?

Goedkoper en duurzamer

Naast het feit dat een laadpaal bij je vakantiehuis gewoon erg praktisch is, is het ook nog eens goed voor de portemonnee. De stroom die je afneemt bij je vakantiehuis is natuurlijk een stuk voordeliger dan die langs de snelweg. Bovendien hoeft je geen extra kilometers te maken, om je elektrische auto op te laden, ook dit scheelt weer in de kosten. Dit laatste scheelt overigens niet alleen in de kosten, maar is ook nog eens goed voor het milieu! Minder kilometers maken, betekent minder energieverbruik en dat is weer goed voor onze aarde. Ideaal toch?

Genieten in Limburg van vakantiehuis met oplaadpunt

Limburg is een zeer geliefde provincie om vakantie te vieren. Het landschap in Limburg is zeer afwisselend; je vindt er onder andere heuvels, rivieren en bossen. Maar ook is Limburg de provincie bij uitstek om te genieten van het bourgondische leven. Je vindt er uitstekende restaurants en kunt hier prima vertoeven op de heerlijke terrassen. Een vakantiehuis met laadpaal in Limburg is dan ook een absolute aanrader. Limburg is de provincie bij uitstek om leuke dagtochten te maken. Wat dacht je van een dagje naar Maastricht? Of naar het schitterende Valkenburg? Dit zijn van die unieke plaatsen waar je meteen dat fijne vakantiegevoel krijgt. Met een volle accu is het fijn toeren door het prachtige Limburg en als je een beetje geluk hebt, kun je de hele dagtocht afleggen op één volle accu. Bij thuiskomst zet je de auto weer op de lader en morgen kun je er weer opnieuw op uit. Puur genieten!